Verzending, retournering en garantie - Xapron
skip to Main Content

Verzenden & Levertijd

Omdat wij begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt stralen met jouw nieuwe schort, proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren.

Voor 16.00 uur besteld?

Indien het artikel op voorraad is versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Op werkdagen betekent dit dat je het pakketje de volgende dag kunt verwachten.

Belangrijk

Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie.

In het weekend besteld?

Dan duiken wij maandagochtend meteen het magazijn in, om jouw bestelling in te pakken en diezelfde dag nog te versturen. Je zal je pakketje dan op dinsdag ontvangen.

Een gepersonaliseerd product besteld?

Een gepersonaliseerd schort d.m.v. lasergravure of een extra zak op je schort besteld?

Al onze producten zijn handgemaakt, en met alle liefde maken wij een extra zak op je schort. Of laseren we jouw naam in het leer. Houd bij deze bestelling dan ook rekening met 2 tot 5 extra werkdagen levertijd.

Uitzondering

Indien een artikel nog geproduceerd moet worden kan de levertijd 1-2 weken zijn. Wij houden je dan op de hoogte van de werkelijke levertijd.

Verzendkosten

Verzendkosten

Binnen Nederland betalen wij de verzendkosten voor je boven een aankoopbedrag van € 50,00 en is de bezorging dus GRATIS. Woont u in België, Duitsland of Luxemburg? Dan betaal je standaard een verzendbedrag van € 15,-. Woon je ergens anders binnen de Europese Unie, dan bedragen de kosten voor het verzenden van je pakket € 20-50,- afhankelijk van welk land. Voor landen buiten de Europese Unie + Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland vragen wij een bedrag van € 50,-. Voor verzendingen naar USA, Azië en overzeese landen geldt een standaardtarief van € 75,-.
De exacte verzendkosten kunt u vinden wanneer u inlogt op onze website en wanneer u afrekent bij een artikel.

Bestellingen worden met de pakketdienst van DPD, UPS of GLS Parcel verzonden. Wanneer je pakketje ons kantoor verlaat, ontvang je een verzendbevestiging per mail. Deze bevestiging bevat een Track & Trace code, zodat je de status van je bestelling zelf kunt volgen.

Verpakking

Wij verzenden je product in een speciaal gemaakte kartonnen koker waarin het schort opgerold in pakpapier verpakt is. Dit voorkomt dat het leer d.m.v. vouwen zou beschadigen.

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@xapron.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Garantie

Alle producten van Xapron hebben een fabrieksgarantie van 1 jaar.

 Identiteit ondernemer

Xapron BV
Cartografenweg 24
5141MT, Waalwijk, NL
info@xapron.com
+31 (0)416 859030
KvK-nummer: 55028683
Btw-identificatienummer: NL851536086B01

Modelformulier voor herroeping 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 

Retourformulier downloaden

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 512 reviews.
Back To Top