Leren schort met naam - Personaliseer je schort op 4 manieren - Xapron
skip to Main Content

Personaliseer je leren Xapron product met naam

Door je favoriete leerkwaliteit, de kleur en eventuele accessoires te kiezen is je leren product al redelijk uniek in zijn soort. Wil je nu toch dat stapje extra? Kies dan voor een leren Xapron product met naam. Zo ben je ervan verzekerd dat niemand anders rondloopt in precies dezelfde creatie als jij. Hoewel wij dat niet kunnen garanderen als je naam Jan, Niels of BBQ master is ;)

Een leren schort met naam maken, kunnen wij op 3 verschillende manieren. Hieronder lichten wij alle manieren toe inclusief de bijbehorende foto’s en prijzen.

1. Laat je naam op een label laseren

Met behulp van een lasermachine laseren wij jouw doorgegeven naam in een leren label op je schort. Dit labeltje plaatsen wij bij een schort onder het Xapron label. Vermeld in het invulveld de naam of tekst die je graag op je schort wilt terugzien. Et voilà, daar is jouw unieke leren schort met naam!

Prijs € 5,-

2. Eigen logo of design op een groot label laten graveren

Wil je niet gebonden zijn aan een klein labeltje, maar wel een leren BBQ schort of ander product met naam of eigen logo? Dan kan je ervoor kiezen om voor een groter leren label te gaan. Dit label heeft een afmeting van 7 cm x 5 cm. Je hebt nu de mogelijkheid om een eigen logo of design up te loaden. Dit label inclusief je logo plaatsen wij onder het Xapron labeltje op je leren schort.

Prijs € 10,-

3. Directe lasergravure

Het voordeel van deze optie is dat je ook hier niet bent gebonden aan een maximaal aantal karakters, en daarnaast kan je een eigen logo of ontwerp aanleveren. Het verschil met deze optie is dat we het ontwerp direct op het schort laseren en geen gebruik maken van een leren label. Dit geeft een ander effect dan bovenstaande personalisatie opties. Het oppervlakte waarop wij kunnen laseren is 10cm x 10cm. Let op, deze optie kunnen wij niet uitvoeren op het model ‘Kaaiman’ vanwege de leersoort.

Prijs € 15,-

Levering

Wij doen ons best om je leren schort met naam of ander Xapron product zo snel mogelijk te versturen. Bij het bestellen van een personalisatie d.m.v. lasergravure moeten wij eerst handmatig op de computer een ontwerp maken. Houd daarom rekening met 1 tot 3 extra werkdagen levertijd.

Retourneren

Let op! Het is niet mogelijk om een gepersonaliseerd Xapron product, zoals een leren schort met naam te retourneren.

Vragen en advies

En… heb jij al besloten waar jij voor gaat? Wordt het een leren schort of ander product met naam, initialen, een speciale datum die veel voor je betekent of toch een logo dat je zelf ontworpen hebt?

Mocht je er niet helemaal uitkomen of graag advies willen, bel of mail ons dan even! Dan kijken en denken wij met je mee voor de beste oplossing.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 496 reviews.
Back To Top