B2B/Private label - Xapron
skip to Main Content

Onze B2B & Private Label oplossingen

Ben je op zoek naar een private label oplossing? Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om een eigen lijn leren schorten te ontwikkelen. Op aanvraag kunnen wij leren schorten voorzien van een zelf ontworpen leren label, een eigen logo of andere unieke details. Van speciale zakken, diverse bedrukkingen tot aan een gepersonaliseerde verpakking toe: er zijn diverse mogelijkheden die wij graag met je bespreken en laten zien!

Op deze manier kan je als partner van Xapron geheel naar eigen wens een product onder je eigen merknaam in de markt zetten. Zonder dat de eindklant hier ook maar iets van merkt. Het voordeel is dat je de expertise en de productie van leren schorten maken bij ons laat, en jij je volledig kan focussen op waar jij goed in bent. Een win-win situatie als je het ons en voorgaande klanten vraagt.

Sinds we Xapron in 2015 zijn gestart, is onze doelstelling de soepelste lederen schorten te leveren. Onze producten zijn inmiddels verkrijgbaar via meer dan 50 kookwinkels en speciaalzaken door heel het land, en online tientallen webshops. Samen met traditionele leerlooiers kwamen wij op een procedé waardoor het leer extreem soepel wordt, zonder de stoere uitstraling te verliezen. Xapron’s leren schorten worden gedragen in cafés met een industriële look, in barbershops, op foodtrucks en ook door professionele barista’s en chefs.

We laten je graag alle mogelijkheden zien (en voelen!) in onze showroom in Waalwijk. Kom onze producten zelf ervaren en beoordelen.

Vraag hier een brochure aan, maak een afspraak in onze showroom of bel ons voor direct contact.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 502 reviews.
Back To Top