Jouw leren schort met logo bestellen? Bekijk de mogelijkheden!
skip to Main Content

Op zoek naar een schort met logo?

Wij bij Xapron draaien onze hand niet om voor een gepersonaliseerde bbq schort. Integendeel! Wij begrijpen volledig dat een leren schort extra stoer is met je eigen logo van bijvoorbeeld je uit de hand gelopen Instagram pagina, die hobby die toch wat meer uren in beslag neemt dan je voorheen dacht. Of simpelweg gewoon alleen schorten met naam erop is al tof! Blijft toch iets speciaals, om je schort met logo te personaliseren.

Gepersonaliseerde bbq schort(en) maken wij niet alleen voor consumenten, maar ook zeker voor de B2B markt. Van distributeurs, tot events of grote horecazaken. Hier in Nederland, maar met name ook veel in het buitenland. Van compleet eigen designs tot simpelweg alleen een bedrijfsnaam.

Gepersonaliseerde bbq schort: de mogelijkheden

Schorten met naam tot een schort met logo: dat zijn slechts twee mogelijkheden van gepersonaliseerde BBQ schort(en). De volgende keuze die je moet maken is namelijk op welke manier we je schort gaan personaliseren. Hierin heb je als het ware twee keuzes: we laseren je design in het leer of we ontwikkelen een stempel, waarmee we je ontwerp echt in het leer ‘stempelen’. De keuze voor laseren is met name interessant wanneer je een kleine order hebt, of een design wat vaak wisselt. Het stempelen is daarentegen weer het meest voordelig wanneer je een order hebt groter dan 20 stuks. En waarbij het schort met logo vast is van design en niet elke order wisselt. Wij helpen je graag met adviseren!

Schorten met naam: het perfecte kado

Als er iets een gegarandeerd succes is op verjaardagen of tijdens feestjes, dan is het wel een leren bbq schor. Natuurlijk gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger. Een persoonlijk cadeau wat levenslang mooi blijft als je er goed voor zorgt. Leer is een natuurproduct en wordt met de jaren mooier. Bij de aankoop van het schort met naam voorzien wij je schort van een hangtag met diverse onderhoudstips. Zo vertellen wij je dat je je schort het beste kan ophangen of oprollen. Vouwen is uit ten boze. We willen er natuurlijk geen lelijke kreukels in. Daarnaast leggen we je uit hoe je makkelijk vlekken uit je leren schort verwijderd en voorzien we je van een aantal praktische tips.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 496 reviews.
Back To Top