Houten Planken - Xapron
skip to Main Content

Beuken houten planken

Een stevige plank van beukenhout. Dubbel geolied voor een langere duurzaamheid en makkelijk onderhoud. Gevormd en in verschillende maten en diktes. Zo kun je de perfecte plank kiezen waar jij het voor nodig hebt. Of het nu is om tapas op te serveren, een flinke steak te snijden en te serveren, of om een lekkere croissant op te dienen. Afgewerkt met een stevige lederen veter of handvat zodat je je plank ook mooi kunt ophangen. De mogelijkheid om elk bord te personaliseren met een lasergravure van je logo of naam, maakt het nog specialer.

  • 100% Beukenhout
  • Afgewerkt en geolied in Nederland
  • Voorzien van handvat of ophang lus van 100% Buffel leer.
  • De Steak blok snijplanken zijn voorzien van een handige goot om het vocht op te vangen.
  • Volg de onderhoud tips en reinigings instructies op de site om je plank een langere levensduur te geven.

Onderhoud en Reiniging van je snijplank

Reinig je snijplank eenvoudig met een vochtige doek met wat milde zeep of afwasmiddel. Gebruik nooit sterke schoonmaakmiddelen om je plank schoon te maken. Stop je plank zeker niet in de afwasmachine en dompel hem ook niet onder in water. Na het reinigen meteen afdrogen en rechtop te drogen hangen of neerzetten. Hardnekkige vlekken of geurtjes van ui, knoflook of vlees kun je verwijderen met wat azijn of een doorgesneden citroen. Eens in de zoveel tijd je plank inwrijven met wat Druivenpit olie maakt hem dieper van kleur en verlengt de levensduur. Dit laagje olie zorgt er tevens voor dat bacteriën en vuil minder makkelijk in je plank kunnen trekken.

Personaliseer je houten plank

Deze Beuken houten planken zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken, maar ook in de keuken thuis, achter de BBQ en om tapas te serveren. Je kunt het nu nog specialer maken door je plank te laten personaliseren door middel van een lasergravure met een logo, naam of leuke text.

Hierdoor is het ook het perfecte kado voor elke kook en food liefhebber.

Zie hier de mogelijkheden

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 445 reviews.
Back To Top