Op zoek naar een leren kappersschort? Kijk eens rond in onze webshop!
skip to Main Content

Kappersschort: de musthave voor elke kapper

Als kapper kom je constant in contact met bijtende producten en chemische stoffen die vlekken kunnen achterlaten in je kleding. Naast dat je je eigen kleding graag wilt beschermen hiertegen wil je ook professionaliteit uitstralen als vakspecialist. Ons leren kappersschort is dan ook een must have voor elke kapsalon. Een schort van Xapron beschermt je namelijk tegen ongewenste vlekken, draagt zeer comfortabel, is te personaliseren met je eigen logo en/of bedrijfsnaam en oogt ook nog eens professioneel.

Xapron collectie

Ruig, stoer, sjiek of verfijnd? In onze collectie leren schorten hebben wij 7 diverse leersoorten en meer dan 21 verschillende kleuren. Hierdoor heeft elk schort zijn eigen look&feel. Naast de keuze uit de leersoort en kleur, hebben wij ook nog eens 3 verschillende maten voor onze schorten. Een M, L en XL. Maat M is met name geschikt voor vrouwen of mannen met een lengte onder de 1.75 meter. De L is onze meest verkochte en gangbare maat. XL is voor personen groter dan 1.85 meter of die wat breder zijn.

Je Xapron schort voor in de kapsalon is altijd voorzien van stevige verstelbare banden, een eenvoudige verstelbare gespsluiting en een handige lus. Maar je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om je leren schort te customizen met de diverse accessoires die wij bieden.

Breid je kappersschort uit met accessoires

Creëer snel en makkelijk extra opbergruimte voor je scharen met een scharenhouder. Ideaal voor alle kappers, trimsalons en andere beroepen waarbij scharen veel gebruikt worden tijdens het werk. De scharenhouder wordt aan de rechterkant van het schort aan de handdoekband bevestigd. De houder biedt plaats voor minimaal 5 scharen. Door de drukkers, kun je de houder helemaal open vouwen en makkelijk alle losse haartjes van de scharen verwijderen.

De afmeting van de scharenhouder bedraagt 11 x 25 cm. Door middel van drukkers kan je de scharenhouder zelf bevestigen en losmaken van je leren schort. Draag hem wanneer het jou uitkomt. De scharenhouder is gemaakt van stevig buffelleer en is verkrijgbaar in de volgende twee kleuren: Black en Cognac. Als je het ons vraagt: onmisbaar bij je kappersschort.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 495 reviews.
Back To Top