Personaliseer je houten plank - Xapron
skip to Main Content

Personaliseer je houten plank

Door je favoriete snij of serveer plank te personaliseren wordt het nog specialer. En wat denk je ervan om iemand dit persoonlijk kado te geven?

We kunnen door middel van een lasergravure op het naamlabel aan je plank een naam plaatsen. Of we kunnen een logo, naam of leuke tekst direct in het hout branden.

De lasermachine brandt als het ware je logo of naam in de plank of leren label, hierdoor is het dus niet mogelijk om kleur te gebruiken. Een logo, naam of tekst zonder grote vlakken werkt het beste en komt het mooist uit.

De maximale maat van een naam in het leren label is 4 cm breed. Voor een logo direct op het hout is dit 10cm x 10cm.

Laat je naam op een label laseren

Met behulp van een lasermachine laseren wij jouw doorgegeven naam in een leren label, wat vervolgens aan het leren veter gemonteerd wordt. Het label komt naast het Xapron label, en vervangt het Xapron label dus niet. Vermeld in het invulveld de naam of tekst die je graag op je label wilt terugzien. Et voilà, daar is jouw unieke houten plank met naamlabel!

De maximale maat hiervoor is 4cm breed.

Let wel op! Deze optie is niet mogelijk op de twee grote snijplanken, daar deze een groot handvat hebben.

Prijs € 5,-

Of een directe lasergravure in het hout

Het voordeel van deze optie is dat je ook hier niet bent gebonden aan een maximaal aantal karakters, en daarnaast kan je een eigen logo of ontwerp aanleveren. Het verschil met deze optie is dat we het ontwerp direct op de houten plank laseren en geen gebruik maken van een leren label. Dit geeft uiteraard een ander en groter effect dan het laseren op het naamlabel. Het oppervlakte waarop wij kunnen laseren is 10cm x 10cm.

Prijs € 15,-

Levering

Wij doen ons best om je gepersonaliseerde product zo snel mogelijk te versturen. Bij het bestellen van een personalisatie d.m.v. lasergravure maken wij eerst handmatig op de computer een ontwerp, en sturen je hiervan een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.  Houd daarom rekening met 1 tot 3 extra werkdagen levertijd.

Retourneren

Let op! Het is niet mogelijk om een gepersonaliseerd Xapron product te retourneren.

Vragen en advies

En… heb jij al besloten waar jij voor gaat? Wordt het een grote of kleine plank met naam, initialen, een speciale datum die veel voor je betekent of toch een logo voor een relatie geschenk of dat je zelf ontworpen hebt?

Mocht je er niet helemaal uitkomen of graag advies willen, bel of mail ons dan even! Dan kijken en denken wij met je mee voor de beste oplossing.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 502 reviews.
Back To Top