Betaalmethoden - Xapron
skip to Main Content

Betrouwbaar online betalen

met ons aanbod van betaalmethoden

We willen je graag een veilige betaalervaring garanderen, als je onze leren schorten online bestelt. Wij accepteren om die reden een compleet aanbod van nationale en internationale betaalmethoden.

  • iDEAL

iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze kun je jouw eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw eigen bank.

  • Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, Visa en American Express.

  • Mister Cash / Bancontact

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je jouw eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in jouw vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen.

  • SOFORT Banking

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die populair is in Duitsland. Een apart SOFORT account is niet nodig. Met SOFORT Banking kun je in binnen- en buitenland jouw bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via jouw online banking systeem.

  • Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Op deze manier kunnen klanten in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Next zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

  • KBC/ CBC Betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België, net als Bancontact, Creditcard en Belfius Direct Net (tevens een betaalknop).

  • SEPA Bank Transfer

De Single Euro Payments Area (SEPA) is een betalingsintegratie-initiatief van de Europese Unie voor de vereenvoudiging van bankoverschrijvingen in euro. Vanaf 2018 waren er 36 leden in SEPA

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 512 reviews.
Back To Top