Wil je een leren BBQ schort laten bedrukken? Bij Xapron kan dat!
skip to Main Content

BBQ schort bedrukken

Scoor een prachtig leren schort voor die ene master chef in je vriendengroep en laat het leren schort bedrukken met een naam, speciale datum of zelfs een eigen logo. Onze collectie bestaat uit 7 diverse leertypes van volnerfleer of splitleer. Het ene type heeft een meer ruige look, waarbij de aders van het rund zichtbaar zijn in de structuur van het leer. Terwijl splitleer een rustige, neutrale en egale structuur heeft. Alle leertypes zijn geschikt om het leren schort met logo of naam te bedrukken. Naast de 7 leertypes, kan je uit meer dan 21 verschillende kleuren kiezen. Ga je voor elegant cognac, mysterieus blauw of liever voor stoer zwart? De keuze is helemaal aan jou!

Leren schort met logo

Natuurlijk is een leren BBQ schort al een top cadeau op zich! Maar… je maakt het net een tikkeltje meer bijzonder door je leren schort met logo te bedrukken. Of met een eigen design of naam. Op die manier is het schort compleet uniek en persoonlijk voor de ontvanger. Wat wij veel terugzien is dat een leren schort bedrukken met name populair is onder fanatieke hobby BBQ-fanaten. Die een eigen website, YouTube-, Instagram- of Facebookpagina hebben, waarop ze kookdemonstraties en diverse recepten delen voor op de BBQ. Iets wat begon als hobby, maar al snel uitgroeide tot een serieuze (bij)baan. En ja, daar hoort natuurlijk bij dat je een BBQ schort laat bedrukken met je eigen logo. Begrijpen wij bij Xapron volkomen.

Diverse manieren om je BBQ schort te bedrukken

Wanneer je de keuze hebt gemaakt van het type leer, het model én de kleur is het tijd om een keuze te maken op welke manier we je leren schort gaan bedrukken. Ga je voor een éénmalige aankoop, dan is laseren op een leren label of direct op het schort de meest voordelige optie. Je betaalt dan een klein bedrag extra. Wij gaan daarna met je design aan de slag. Door middel van een lasermachine branden wij het bovenste laagje van het leer af. Hierdoor wordt je logo, naam of design duidelijk zichtbaar. Laat ons altijd weten als je twijfelt over je keuze of design. Wij denken graag met je mee om tot een product te komen, waar wij trots op zijn, en jij ook!

Een BBQ schort bedrukken is niet alleen weggelegd voor de professionele pitmaster, maar ook zeker voor jou! De (amateur)BBQ’er die alleen in de zomer achter in de tuin achter de grill staat. Of die ene vriend die een leren schort in zijn stijlvolle keuken niet vindt misstaan. De reden bedenk jij, het leren schort bedrukken doen wij!

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 507 reviews.
Back To Top