Schort Accessoires - Xapron
skip to Main Content

Onze leren schorten

Xapron ontwerpt en produceert sinds 2015 soepele leren schorten. We hebben verschillende soepele leersoorten zoals: Kansas, Bovine, New York, Atlanta, Utah en de geprinte Kaaiman. Naast de keuze in de kwaliteit van het schort (een volnerf of een splitleer) kan je ook een keuze maken uit de diverse kleuren die we aanbieden. Ga je voor stoer zwart, klassiek bruin of eigenzinnig blauw? Door al deze mogelijkheden kies je voor een schort in de stijl die helemaal bij jou past!

Traditie schort van leer

Al sinds het einde van de 18e eeuw wordt er in Waalwijk gewerkt met leer. Onze schorten van leer worden hier nog steeds met de hand gemaakt door ervaren vaklui. Goed vakmanschap blijft hierdoor bewaard. En dat geldt ook voor de prachtige leerlooierijen in de buurt van Waalwijk. Daarom geven we elk lederen schort een klein oranje wimpeltje mee aan het etiket. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op onze Nederlandse producten!

Het leer dat wij gebruiken is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan onze veeleisende specificaties. Het leer krijgt daarna onze, zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn onze schorten van leer opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit hierdoor erg comfortabel en valt door de souplesse mooi om elk lichaam.

Perfect om mee te koken

Een lederen schort is heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken, maar ook in de keuken thuis, achter de BBQ en tijdens het klussen. Bescherm je kleding, maar ook vooral jezelf tegen (vet)spetters en eventuele brandwonden. Door de vuilafstotende waxlaag is het schort daarnaast erg hygienisch en eventueel makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Ga je een leren schort kopen, dan geeft Xapron je een aantal snelle tips & tricks mee om zo lang mogelijk van je schort te kunnen genieten.

Bekijk keukenaccessoires

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 507 reviews.
Back To Top