Relatiegeschenken met logo - Uniek en Ambachtelijk - Xapron
skip to Main Content

Relatiegeschenken met logo

Er is niets leuker dan je relaties verrassen met een goed cadeau. Relatiegeschenken met logo hebben het voordeel dat de ontvanger nog regelmatig aan jou en je bedrijf denkt. Nu wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat dit geen dertien in een dozijn kantoorartikel wordt, zoals een bedrukte mok, muismat of pen. Daar heeft Xapron wat op bedacht, namelijk een prachtig leren schort met bedrukking. Een item dat gedragen wordt op fijne en sfeervolle momenten.

Originele relatiegeschenken met logo

Waarom kiezen voor een schort als geschenk met logo? Een relatie wil je bedanken voor een fijne en duurzame samenwerking en daar hoort ik onze ogen een mooi product bij met een lange levensduur. Het leer van onze schorten is van hoge kwaliteit en wordt ambachtelijk gemaakt in Waalwijk, Noord-Brabant. Onze items worden met de tijd alleen maar mooier, net zoals je wenst voor de samenwerking met die relatie. Onze relatiegeschenken met logo brengen dus meteen een bijzondere boodschap over.

Daarnaast worden deze originele relatiegeschenken met logo vaak niet gebruikt op kantoor, zoals een standaard bedrukt relatiegeschenk, maar juist in privésfeer. Het logo op de schort zorgt voor een herinnering aan jouw bedrijf tijdens prettige en relaxte momenten Die herhalende ervaring zorgt voor een nóg positiever gevoel rondom jouw merk of bedrijf.

Stel je geschenken met logo samen

Het unieke aan onze Xapron schorten is dat je ze volledig samen kunt stellen. Je kiest eerst je favoriete model, type leer en de kleur. Vervolgens kun je ze ook nog personaliseren via verschillende opties. Zo kunnen we een naam of logo op een label laseren, maar bieden we ook een directe lasergravure aan. Die laatste wordt dus rechtstreeks op de schort geplaatst. Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie te maken van de verschillende opties voor een nog exclusiever relatiegeschenk.

Bij elke schort op de webshop kun je direct de optie(s) kiezen en ons de naam en / of het bestand toesturen. Onze designers zorgen er vervolgens voor dat jouw relatiegeschenken met logo er oogverblindend uit komen te zien! Ben je niet zeker welke optie(s) je het mooist vindt? Neem dan even contact met ons op en we helpen je verder!

Unieke geschenken van Xapron

Naast geschenken met logo bieden we natuurlijk ook andere mooie items die geweldig zijn om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie onderzetters, ovenwanten en placemats voor kookliefhebbers. Voor pitmasters hebben we ook stoere accessoires zoals een knife holder en bottle holster. Die laatste hang je gemakkelijk aan onze schorten voor een extra uniek exemplaar!

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 512 reviews.
Back To Top