Leren schort kopen? Xapron heeft soepele, leren schorten en accessiores
skip to Main Content

Lederen schort kopen

Yes, dan ben je bij Xapron aan het juiste adres. Wij zijn de plek op het internet om een barbecue schort te kopen. Al sinds 2015 houdt Xapron zich bezig met het ontwikkelen en het ontwerpen van leren schorten. Ons kantoor is gevestigd in Waalwijk, oftewel de leerstad van Nederland. In deze omgeving word je omringd door prachtige eeuwenoude leerlooijeren, de plek waar je veel kennis over leer vindt en waar de liefde voor ambacht en vakmanschap voelbaar is. Oftewel, iedereen hier in de omgeving is net zo dol op leer als wij. Die liefde brengen wij graag over in onze producten.

Aandachtspunten barbecue schort kopen

We hebben een aantal punten verzameld waarbij je op kan letten bij een leren schort kopen:

  • Volnerf of splitleder
  • Kies je voor een nekband of schouderbanden?
  • Lengte: onze schorten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten
  • Kijk ook eens naar de optie om je schort te personaliseren
  • Breid eventueel uit met accessoires

Welk leren schort je ook gaat kopen, echt de verkeerde keuze kan je niet maken. Al onze schorten zijn van hoogwaardig en zorgvuldig geselecteerd Italiaans leer en voldoen aan al onze veeleisende specificaties. De lastigste beslissing met je barbecue schort kopen is vooral welke leersoort en voor welke kleur je gaat. Met 7 diverse leersoorten en meer dan 21 verschillende kleuren is de keuze enorm.

Leren schort kopen, en dan?

Gefeliciteerd! Je hebt een besluit genomen over welk leren Xapron barbecue schort je gaat kopen. En nu? Want er zijn nog een aantal vervolgstappen die het overwegen waard zijn. Wat denk je bijvoorbeeld ervan om je schort te personaliseren met je eigen naam of logo? Hierin bieden wij drie mogelijkheden. Van direct op het schort laseren tot aan alleen een naamplaatje, tot aan je eigen logo gelaserd op een leren rechthoekig label. Of breid je schort uit met onze brede collectie van accessoires. Kies voor een waiter holder om extra opbergruimte aan je schort te creëren. Handig voor los slingerende spatels, kruiden, sleutels, telefoon etc. in op te bergen. Of toch een beer holster om je bier dichtbij te hebben?

Hoe dan ook, er komt nogal wat om de hoek kijken bij een barbecue schort kopen!

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 367 reviews.
Back To Top