Onderhoud - 10 tips om leer mooi te houden - Xapron
skip to Main Content

10 tips om je leren schort mooi te houden

Heb jij een leren schort van Xapron? We love them too. Onze schorten zijn tijdloos en kunnen door de kwaliteit jarenlang mee. Maar hoe je er echt het beste uithaalt? Wij geven tips!

Waarschijnlijk gebruik je het schort meestal tijdens het bakken en braden, achter het fornuis of de BBQ. Misschien voor professioneel gebruik. Hoe langer je het schort draagt des te meer het een soort tweede huid wordt. Dus take care of your apron because your apron takes care of you…

Af en toe kun je je leren schort (of enig ander leren product) wat extra liefde en verzorging geven door het te behandelen met Xapron’s Leather Care.

De Leather Care Kit komt kompleet met zachte doek en instructies, hierdoor kun je gelijk aan de slag om je leren product wat extra liefde te geven en daardoor een langer leven te schenken.

Onderhoudstips

  • Hang het schort nooit in de volle zon want het leer kan dan verkleuren.
  • Als het schort onverhoopt nat is geworden door een waterballet, laat ‘m dan opdrogen bij kamertemperatuur, niet in de zon en niet bij de kachel of verwarming.
  • Opgedroogde druppels en andere lichte vlekjes kun je met een fijne zachte borstel, ledersponsje of voor gevorderden met droogschuim van lederzeep behandelen. Deze vlekjes verdwijnen ook vaak door het leer van het schort tegen elkaar te wrijven. Ook kan je het schort afnemen met een vochtige doek.
  • Daarna kun je het schort behandelen met het Xapron leather Care
  • Vlekken nooit met bijtende middelen behandelen, zoals benzine of aceton!
  • Stug geworden leer wordt weer soepel door het te behandelen met Xapron Leather Care
  • Onthoud dat je leren schort door het dragen vaak alleen maar mooier wordt. Veel plezier ermee!

Levering

Wij doen ons best om je schort zo snel mogelijk te versturen. Bij het bestellen van een personalisatie d.m.v. lasergravure op je schort, moeten wij eerst handmatig op de computer een ontwerp maken. Houd daarom rekening met 2 tot 5 extra werkdagen levertijd.

Retourneren

Let op! Het is niet mogelijk om een gepersonaliseerd leren schort met naam te retourneren. De kans dat we iemand vinden met dezelfde naam of initialen is natuurlijk erg lastig ;)

Vragen en advies

En… heb jij al besloten waar jij voor gaat? Wordt het een leren schort met naam, initialen, een speciale datum die veel voor je betekend of toch een logo dat je zelf ontworpen hebt?

Mocht je er niet helemaal uitkomen of graag advies willen, bel of mail ons dan even! Dan kijken en denken wij met je mee voor de beste oplossing.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 507 reviews.
Back To Top