Messentas leer - Bescherm je belangrijkste tools en jezelf - Xapron
skip to Main Content

Messentas van leer

Goed materiaal is het halve werk. Elke gepassioneerde (hobby)chef zal beamen dat zijn of haar messen in de keuken één van de belangrijkste tools zijn tijdens het koken. En op de juiste spullen, moet je ook zuinig zijn. Onze messentas van leer biedt de juiste bescherming voor je vlijmscherpe koksmessen en komt de levensduur van je messen ten goede. Immers kunnen je messen niet beschadigen wanneer ze veilig opgeborgen zitten in een messentas van leder, waardoor ze langer scherp blijven. Mocht je nu veel op pad zijn met je messen, dan is het helemaal verstandig om ze te vervoeren in een leren messenfoudraal. Veilig voor zowel jezelf als voor je messen.

100% kwaliteit messentas leder

Al onze leren messenfoudralen worden met de hand gesneden uit hoogwaardig volnerf leer, of je nu kiest voor de zeer soepele en zachte Bovine in al zijn kleurvarianten of voor de wat zwaardere Utah of Kansas.

We hebben drie modellen messentassen van leder in onze collectie:

  • Model 1 heeft ruimte voor 5 messen en een formaat van 45x 47 cm.
  • Model 2 heeft ruimte voor 10 messen en een formaat van 45x 87 cm.
  • Model 3 is de XL variant en heeft ruimte voor 9 messen en een formaat van 52x 58 cm.

Alle  mappen hebben een leren binnenflap die je open en dicht kan klappen om je messen te beschermen. Na het oprollen van de leren messentas, kan je deze vastzetten met de stevige riemen en koperkleurige gespen. You are good to go!

Bestel je er nog los een schouderriem bij, dan is de messentas helemaal makkelijk te vervoeren.

Customize je messentas van leer

Geef je leren messenfoudraal een persoonlijke touch door er je naam op te laten stempelen of in te laten graveren. Op die manier is een messenfoudraal een feestje om kado te geven aan jezelf of aan iemand anders. Een perfect kado voor elke foodie of trotse chef.

Alles over personaliseren

Xapron messenbeschermers

Voorkom dat je messen schade oplopen door er een extra messenbeschermer om heen te schuiven. Praktisch en veilig! De messenbeschermers zijn gemaakt van stevig volnerf leer en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 502 reviews.
Back To Top