Verzending

Bezorgen & levertijd


Omdat wij begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt stralen met jouw nieuwe schort, proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren.

Voor 16.00 uur besteld?

Indien het artikel op voorraad is versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Op werkdagen betekent dit dat je het pakketje de volgende dag kunt verwachten. Heb je je bestelling in het weekend geplaatst? Dan doet de post er iets langer over en kun je je pakketje op dinsdag ontvangen. Indien het artikel nog geproduceerd moet worden kan de levertijd 1-2 weken zijn. Wij houden je dan op de hoogte van de werkelijke levertijd.

Verzendkosten

De standaardverzendkosten van onze items zijn €0,00. Wij betalen je verzendkosten in Nederland Buiten NL rekenen we een laag verzend bedrag. Voor Europa is dit € 10,00. Buiten Europa rekenen we € 50,00. Verzendmethoden Bestellingen worden met de pakketdienst van PostNL verzonden. Als je pakketje ons kantoor verlaat, krijg je een verzendbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat een Track & Trace code, zodat je de status van je bestelling zelf kunt volgen.

Verpakking

Wij verzenden uw product in een speciaal gemaakte kartonnen koker waarin de schort opgerold in pakpapier verpakt is. Dit voorkomt dat het leer dmv vouwen zou beschadigen.

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd.
We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook