Over ons

Prachtige stoere (of iets minder stoere) schorten in soepel vallend buffelleer. Helemaal passend bij de trend van een 'industriële' look!

 

Xapron is een modemerk uit Waalwijk. Wij produceren ambachtelijke leren kleding en accessoires. De ontwerpen komen van ons eigen design team en worden daarna op een ambachtelijke manier gemaakt in het leer-atelier in Waalwijk... met de hand én met veel gevoel voor detail.

Collectie

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld Florida, Ohio, Hermes en Kaaiman leer. Zo kies je de uitstraling die bij jou past. Heel handig voor achter het fornuis, tijdens de BBQ of bij andere klusjes in huis. De schorten worden al veel aan de horeca geleverd maar gelukkig kunnen jij ze nu ook via de website bestellen.

Maten

Wij maken al onze schorten in twee lengtes, met of zonder zak en altijd met een theedoek lus.
De zakken kunt u apart bestellen via accessoires.

stoere leren schortenkeukenschort rundleer xapron

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd.
We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook

Pinterest