Buiten Bestek - De praktische en duurzame keuze - Xapron
skip to Main Content

Buitenbestek

Ben jij veel op pad? Ga je graag picknicken? Of ben jij ieder jaar wel op een camping te vinden? Bij Xapron vind je nu ook buitenbestek! Wanneer het weer in Nederland het toelaat, gaan wij Nederlanders graag gezellig een dagje op het strand zonnen, in het park liggen of wandelen in het bos. Ook worden er veel feestjes en buurtborrels georganiseerd. In veel gevallen worden voor dit soort gelegenheden een hoop wegwerpborden en wegwerpbestek gekocht. Het is echter een verstandigere keuze voor jou, je portemonnee en het milieu, om duurzaam buiten bestek te kopen. Het gebruik van buitenbestek heeft namelijk een aantal voordelen:

  • Het is niet breekbaar
  • Het is gemakkelijk mee te nemen
  • Buiten bestek is herbruikbaar
  • Het is goed voor het milieu
  • Buiten bestek gaat lang mee

Duurzaam Buiten Bestek

Het is over het algemeen niet goed voor het milieu om wegwerp items te kopen. Qua materiaal zijn de wegwerpproducten in de meeste gevallen niet milieuvriendelijk. Ook haalt het wegwerpbestek vaak de prullenbak niet en zwerft het dus rond in parken, bossen, op het strand en op campings. Hartstikke zonde!

Ontdek op deze pagina wat de voordelen zijn van het buiten bestek van Koziol. Zo kun jij duurzaam genieten van je eten onderweg of tijdens een picknick.

Camping Bestek

 Wat doe jij het liefste in de zomer? Op kamp, naar een camping of ga je graag roadtrippen? Genieten van het lekkere weer, dat staat centraal. Maar wat neem je mee? Ga voor het duurzame camping bestek van Koziol! Dit bestek is handig te gebruiken onderweg en op de camping, het is makkelijk af te wassen, het gaat lang mee en het is nog goed voor het milieu ook. Ook is het buitenbestek te combineren met een handige etui, zo zul je nooit meer allerlei verdwaald bestek onder in je tas vinden.

Kunststof Glazen

Ook handig voor onderweg, kunststof glazen! Bij Xapron bieden we een ruim assortiment aan kunststof glazen aan. Ook in de privésfeer worden kunststof glazen steeds populairder om, ze zijn namelijk makkelijk om schoon te maken en niet kapot te krijgen. Wat je ook zoekt: kunststof limonadeglazen, kunststof bierglazen, kunststof wijnglazen of kunststof champagneglazen, Xapron heeft het!

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 496 reviews.
Back To Top