Betaalmethoden

Betrouwbaar online betalen met ons aanbod van betaalmethoden
 

We willen u graag een veilige betaalervaring garanderen, als u onze leren schorten online bestelt.
Wij accepteren om die reden een compleet aanbod van nationale en internationale betaalmethoden.

 

IDEAL

ideal betaalmethode xapron leren schorten

iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze kunt u uw eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw eigen bank.
 

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, Visa en American Express.

credit card betaalmethoden Xapron leren schorten

 

Mister Cash / Bancontact

betalen met bancontact / mister cash xapron leren schorten

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kan u inloggen.
 

SOFORT Banking

betalen met sofort bij xapron leren schorten

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die populair is in Duitsland. Een apart SOFORT account is niet nodig. Met SOFORT Banking kunt u in binnen- en buitenland uw bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via uw online banking systeem.
 

Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Op deze manier kunnen klanten in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Next zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

 

KBC/ CBC Betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België, net als Bancontact, Creditcard en Belfius Direct Net (tevens een betaalknop).

 

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook