Betaalmethoden

Betrouwbaar online betalen met ons aanbod van betaalmethoden
 

We willen u graag een veilige betaalervaring garanderen, als u onze leren schorten online bestelt.

Wij accepteren om die reden een compleet aanbod van nationale en internationale betaalmethoden.

 

IDEAL

 

ideal betaalmethode xapron leren schorten

iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze kunt u uw eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw eigen bank.
 


 

Creditcard

 

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, Visa en American Express.

credit card betaalmethoden Xapron leren schorten

 

Mister Cash / Bancontact

 

betalen met bancontact / mister cash xapron leren schorten

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kan u inloggen.
 


 

SOFORT Banking

 

betalen met sofort bij xapron leren schorten

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die populair is in Duitsland. Een apart SOFORT account is niet nodig. Met SOFORT Banking kunt u in binnen- en buitenland uw bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via uw online banking systeem.
 

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook