Schort accessoires - Customize je schort met handige extra's - Xapron
skip to Main Content

Customize je leren schort

Een leren Xapron schort is altijd voorzien van stevige verstelbare banden in de nek en in de heup, een eenvoudige gespsluiting en een handige leren band voor bijvoorbeeld je theedoek. Maar… een leren schort kan net zo verschillend zijn als de eigenaars die ze dragen. Bij Xapron hebben wij een groot aantal accessoires waar je uit kan kiezen om je schort helemaal naar wens te fine-tunen.

Extra opbergruimte

Zo hebben wij diverse extra pockets, die wij kunnen maken van in dezelfde leersoort en kleur als het schort zelf. Deze stikken wij dan rechtstreeks op het schort op een plek naar keuze. Ideaal om kleine artikelen zoals je telefoon, je sleutels, notepads, maar ook kruiden, spatels en ga zo maar door in te bewaren. Het houdt je spullen veilig, georganiseerd en altijd binnen handbereik. Handig wanneer je je handen vrij wilt hebben wanneer je druk bezig bent om je vlees perfect te garen en op smaak te kruiden. Alle focus op je creaties en geen gehannes met losslingerende spullen.

Niet zeker van een extra zak op je leren schort? Kies dan voor een waiter holder. Je geniet dan van het voordeel van extra opbergruimte, maar hebt wel de keuze om de pocket holder erop of eraf te klikken door middel van een systeem met drukkers. Dit is hetzelfde systeem zoals de scharenhouders die wij in 2 diverse kleuren leer aanbieden.

Naast een extra zak op je schort zijn er nog talloze andere opties om je schort te upgraden. Kies voor een bottle holster, om je handen vrij te hebben en je biertje dichtbij. Of laat er een metalen ring op stikken, om je sleutels aan te hangen, je theedoek of je favoriete BBQ tools.

Bekijk in webwinkel

Hieronder ziet u een afbeelding van alle beschikbare pockets en hoe deze op het schort vallen wat betreft grootte.

Personaliseer je leren BBQ schort met naam

Een leren schort van Xapron is al een cadeau opzich! Maar je eigen naam op een schort, maakt het natuurlijk nog persoonlijker. Gaaf voor jezelf, maar ook zeker leuk om een leren BBQ schort met naam aan iemand anders cadeau te geven. Ga je voor ‘BBQ King’, een speciale datum of simpelweg je voornaam? Laat het ons weten en wij gaan het regelen!

Bestel je schort accessoires online

Je bestelt de gewenste accessoires eenvoudig online via onze webshop. Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een leren schort, kan je alle opties via deze pagina bekijken. Twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren.

Extra levertijd

Let erop dat wij customized artikelen speciaal voor jou ontwerpen en met de hand maken. Om teleurstellingen te voorkomen, rekenen wij hiervoor 2-5 werkdagen extra levertijd. Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk van je leren schort wilt genieten en doen dan ook altijd onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk naar je toe te sturen.

Retourneren

Het is niet mogelijk om customized artikelen, met name de pockets en metalen ringen die wij op het schort vast stikken te ruilen. Met uitzondering van een productiefout die onopgemerkt is gebleven uiteraard. Losse accessoires zoals een bottle holster, een scharenhouder of een pocket holder kunnen met de hand los of vastgekoppeld worden aan het schort en zijn dus altijd te ruilen.

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 379 reviews.
Back To Top