Zakelijk / B2B - Xapron
skip to Main Content

Zakelijk / B2B

Ben je op zoek naar custom-made leren schorten speciaal voor je bedrijf, evenement, webshop of als relatiegeschenk? Dan zit je hier goed! Wij zijn een internationaal opererende onderneming en een flexibele partner voor vele EU-retailers en B2B klanten.

Op aanvraag kunnen wij leren schorten voorzien van een eigen logo, speciale zakken en vakken, maar ook kleine details zoals de kleur van de hardware aanpassen naar wens. Wij hebben veel keuze in diverse leersoorten en kleuren. Er zijn talloze mogelijkheden, die we je graag laten zien en met je bespreken.

Daarnaast geniet je als zakelijke klant van aantrekkelijke inkoopprijzen, hoogwaardige kwaliteit en snelle leveringen.

Interesse? Mail ons op info@xapron.com en wij sturen je een speciale inlogcode toe. Met deze code kan je inloggen op het zakelijke / B2B deel van onze website.

De voordelen van een zakelijke login

  • Stap voor stap nemen we je mee in het proces van het opzetten van een private label. Kies je maat schort, de leersoort en de kleuren.
  • Bepaal de manier van personaliseren, en upload je logo direct via de portal, zodat onze DTP afdeling een digitale drukproef kan ontwerpen.
  • Het aanvragen van samples.
  • Toegang tot digitale brochures, flyers en high resolution fotomateriaal.
  • Extra opties bijbestellen zoals: hangtags, bedrukking van de verpakking, reclamemateriaal etc.
  • Voorbeelden/ inspiratie zien van andere klanten die je voor gingen!

Showroom in Waalwijk

Je bent natuurlijk altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier nemen we graag de tijd met je om al onze leersoorten te laten zien en te laten voelen. Beoordeel de kwaliteit en kleuren met je eigen ogen, zie diverse voorbeelden en mogelijkheden zodat je duidelijk weet wat je kan verwachten voordat je een bestelling plaatst. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in het proces achter de schermen van hoe wij te werk gaan en een vers gezet kopje koffie.

Maak een afspraak voor onze showroom via het telefoonnummer: +31 (0)416 859030.

De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 117 reviews.
Back To Top
× Need help?