Vuurschalen en Vuurkorven- Sfeer en warmte in je tuin-Xapron
skip to Main Content

Vuurschalen en korven

Helaas zijn we in Nederland niet altijd verzekerd van goed weer. Ook in de lente en zomer zullen er altijd avonden zijn dat het net te koud is om buiten te zitten. Dit is gemakkelijk op te lossen door het aanschaffen van goede buitenverwarming. Wanneer je wil gaan voor een gemakkelijke, snelle verwarming, kun je kiezen voor een heater of terrasverwarmer. De terrasverwarmers die wij aanbieden zijn stijlvol en praktisch.

Voor de mensen die niet alleen warmte willen maar ook sfeer, is er keuze uit een ruim assortiment aan vuurkorven en vuurschalen. Niks is gezelliger dan met zijn alleen rond een warm open vuurtje zitten op een frisse avond. Het heeft toch ook iets om zelf een vuurtje aan te steken en gedurende de avond te zorgen dat het vuurtje goed blijft branden. Op deze pagina zijn diverse vuurkorven en vuurschalen te vinden.

Soorten en maten Vuurkorven en Vuurschalen

Om de beste vuurschaal of vuurkorf te kopen, is het belangrijk om na te gaan waar de buitenverwarming komt te staan en waarvoor je het wil gebruiken. Bij Xapron vind je grote vuurschalen en vuurkorven, maar ook kleine modellen die bijvoorbeeld ook op tafel kunnen staan. Ook zijn er vuurkorven en vuurschalen die zijn om te toveren tot BBQ, terwijl anderen echt enkel dienen voor het verwarmen van jou en je vrienden.

Accessoires voor vuurschalen en korven

Veel van onze vuurschalen en vuurkorven zijn zelf samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw nieuwe vuurschaal of vuurkorf compleet maken doormiddel van een extra grillrooster of een bamboe plank. Neem ook een kijkje naar de bijpassende hoezen, zo ben je ervan verzekerd dat je vuurschaal of vuurkorf lekker lang mee gaat.

Multifunctionele vuurschalen en vuurkorven

De vuurschalen en vuurkorven op deze pagina zijn in veel gevallen multifunctioneel. Je kunt ze niet alleen gebruiken voor het verwarmen van je tuin, maar ook als grill of BBQ. De meeste schalen en korven zijn ook portable en sommige zijn zelfs te gebruiken om voedsel en drinken mee te vervoeren.

Sushilla Kouwen

Vuurschaal van Cortenstaal

Vele van de vuurschalen en vuurkorven die op deze pagina te vinden zijn, zijn gemaakt van cortenstaal. Hieronder hebben we de voordelen van cortenstaal kort samengevat.

In tegenstelling tot regulier staal vormt cortenstaal een stevige laag van patina onder weersinvloeden. Terwijl normaal staal de neiging heeft om geleidelijk op te lossen door corrosie, vormt cortenstaal een barrière laag onder de eigenlijke roest laag die het product beschermt tegen verdere corrosie. De deklaag vernieuwt zichzelf continu en zorgt zo voor een levend en uniek patina. Dit weerbestendige staal kan worden geclassificeerd als extreem ecologisch materiaal. Het heeft een bovengemiddelde duurzaamheid, hoeft niet gelakt te worden en is volledig recyclebaar.

4260447330214_4
;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 451 reviews.
Back To Top