Houtopslag - Praktisch en Stijlvol - Xapron
skip to Main Content

Houtopslag

Je kent het wel: je hebt een mooie luxe vuurkorf of vuurschaal in je tuin staan en vlak daarnaast een ongecontroleerde stapel met houtblokken. Dat haalt die luxe uitstraling toch een beetje naar beneden. Ben jij op zoek naar houtopslag? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Bij Xapron hebben we mooie en stijlvolle oplossingen voor jouw losse stapels met hout. De houtopslag en houtrekken die wij aanbieden zijn stevig, duurzaam en nog een genot voor het oog ook. In ons assortiment vind je houtopslag voor binnen en buiten.

Houtopslag voor buiten

In ons assortiment houtopslag vind je onder andere de houtrekken voor buiten van het merk Artola. De houtrekken zijn gemaakt van cortenstaal, en zijn ook mooi te combineren met de BBQ’s van Artola. Cortenstaal vormt een stevige laag van patina onder weersinvloeden. Terwijl normaal staal de neiging heeft om geleidelijk op te lossen door corrosie, vormt cortenstaal een barrière laag onder de eigenlijke roest laag die het product beschermt tegen verdere corrosie. De deklaag vernieuwt zichzelf continu en zorgt zo voor een levend en uniek patina. Dit weerbestendige staal kan worden geclassificeerd als extreem ecologisch materiaal. Het heeft een bovengemiddelde duurzaamheid, hoeft niet gelakt te worden en is volledig recyclebaar.

Houtopslag voor binnen

Ook voor binnen hebben wij een mooi houtrek in ons assortiment. Dit stalen houtopslag rek van Eva Solo is een stijlvolle oplossing voor het opbergen van jouw haardhout. Gevuld met houtblokken, is dit rek een eyecatcher en een mooi onderdeel van je interieur.

De beste houtopslag voor jou

Om de beste houtopslag voor in jouw tuin of huis te vinden, is het belangrijk om jezelf af te vragen waar je het houtrek neer wil zetten, hoeveel hout je erin kwijt wil en of je wil dat het opvalt of juist wegvalt in jouw tuin of huis. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij het aanzicht van houtblokken niet bij jouw interieur of exterieur vindt passen, terwijl het voor anderen juist helemaal hun stijl is. Neem een kijkje op deze pagina en ontdek welke stijl bij jouw wensen past!

Sushilla Kouwen
Eva-Solo-FireGlobe-Nordic-Studio-Situation
;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 467 reviews.
Back To Top