Tuin Accessoires - Maak van jouw tuin een paradijs - Xapron
skip to Main Content

Tuin Accessoires

In de zomer wil je graag optimaal gebruik maken van je tuin, (dak)terras of balkon. Maar hoe doe je dat? Met behulp van de juiste tuin accessoires kom je een heel eind. Zo kun je bijvoorbeeld een hoop sfeer creëren met behulp vuurschalen of vuurkorven. Ook kun je mooie (tafel) lantaarns in je tuin plaatsen, hierdoor kun je ook ’s avonds lang genieten van jouw buitenruimte.

Op deze pagina zijn diverse multifunctionele tuin accessoires te vinden. Zo zijn er vuurschalen die ook geschikt zijn als BBQ, bierkratten die ook gebruikt kunnen worden als vuurschaal en ledlampen die ook dienen als bloempot en bluetooth speaker. Neem een kijkje en ontdek hoe je met enkele multifunctionele accessoires voor in de tuin, een waar paradijs kan maken van jouw tuin, (dak)terras of balkon!

Tuin verwarming 

Helaas zijn we in Nederland niet altijd verzekerd van goed weer. Ook in de lente en zomer zullen er altijd avonden zijn dat het net te koud is om buiten te zitten. Dit is gemakkelijk op te lossen door het aanschaffen van goede buitenverwarming. Wanneer je wil gaan voor een gemakkelijke, snelle verwarming, kun je kiezen voor een heater of terrasverwarmer. De terrasverwarmers die wij aanbieden zijn stijlvol en praktisch.

Voor de mensen die niet alleen warmte willen maar ook sfeer, is er keuze uit een ruim assortiment aan vuurkorven en vuurschalen. Niks is gezelliger dan met zijn alleen rond een warm open vuurtje zitten op een frisse avond. Het heeft toch ook iets om zelf een vuurtje aan te steken en gedurende de avond te zorgen dat het vuurtje blijft branden. Op deze pagina zijn ronde, vierkanten en kunstzinnige vuurkorven en vuurschalen te vinden.

Tuin verlichting

Goede tuin verlichting is een onmisbaar element als jij graag gebruik maakt van jouw tuin, (dak)terras of balkon. Want, buiten de zomermaanden, is het toch al snel donker buiten. Bij Xapron bieden we een ruim assortiment aan buiten verlichting aan. Zo hebben we op ledlampen van het merk Nordic D’luxx. Deze ledlampen zijn handig te besturen met een app, en dienen ook nog een als bloempot en als bluetooth speaker.

Wil je toch klassiekere en knussere tuin verlichting aanschaffen? Kijk dan eens naar de sfeerlantaarns van Hofats. Deze buitenlantaarns zien eruit als een ouderwetse olielamp, maar dan in een modern jasje. De prachtige open vlam wordt omringt door een cilinder van helder glas. De sfeerlantaarn werkt op BIO-ethanol en is gemakkelijk bij te vullen.

Zelf samenstellen

Veel van onze tuin accessoires zijn zelf samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw nieuwe vuurschaal of vuurkorf compleet maken doormiddel van een extra grillrooster of een bamboe plank. Ook is het mogelijk om een standaard aan te schaffen voor de sfeerlantaarns, zo kun je ze gemakkelijk in de tuin neerzetten als decoratie en hoeven ze niet alleen op tafel te staan.

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 467 reviews.
Back To Top