Pizza Ovens- Bereid authentieke pizza's vanuit huis- Xapron
skip to Main Content

Pizza ovens

Wil jij thuis een heerlijke authentieke zelfgemaakte pizza op tafel zetten? Dan zit je hier goed. Bij Xapron vind je namelijk luxe pizza ovens voor in de tuin in verschillende soorten en maten. Wat een pizza oven is, is redelijk voor de hand liggend. Vanuit de naam is al af te leiden dat het een oven is die er speciaal voor is gemaakt om pizza in te bereiden. Voor de mensen die van een echte authentieke Italiaanse pizza houden, is het een droom om een ambachtelijke houtoven of steenoven in de tuin te hebben. Helaas is daar een hele hoop ruimte en een flinke portemonnee voor nodig. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop kleinere en goedkopere opties te krijgen, waar je hetzelfde lekkere resultaat mij bereikt!

Hoe werkt een pizza oven?

De pizza ovens op deze pagina zijn gebaseerd op de authentieke Italiaanse houtovens en steenovens, de technologie is dus ook vergelijkbaar. In de klassieke ovens zit de kern vaak direct onder de oven, waardoor er gemakkelijk hoge temperaturen te behalen zijn.

Pizza ovens voor in de tuin kunnen tegenwoordig ook gemakkelijk temperaturen van rond de 500 graden Celsius bereiken. Hierdoor is het mogelijk om die authentieke krokante bodem gewoon in jouw tuin te creëren. Door de nieuwe technieken van de pizza ovens, is het nu ook heel erg gemakkelijk om een gelijke temperatuur te behouden.

Ventura pizza ovens

De pizza ovens in het assortiment van Xapron zijn van het merk Ventura. Het merk heeft een mooie collectie pizza ovens die tot wel 500°C verwarmd kunnen worden. De temperatuur maakt het mogelijk om extreem snel te koken. Een pizza is bijvoorbeeld al klaar binnen 2 minuten. Naast het bakken van pizza, bakt hij ook brood, zalm, groenten en steaks in korte tijd gaar. De ovens zijn hybride, dat wil zeggen: je kunt gas gebruiken of pellets. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

Pizza accessoires

Hoe vaak bestel jij een pizza bij de Italiaan? Bij Xapron vind je pizza accessoires, zoals pizzascheppen en pizzastenen, waarmee jij die centjes kunt besparen. Met deze pizza accessoires maak je namelijk zelf thuis de perfecte authentieke Italiaanse pizza in een pizza oven of op de BBQ. Dat smaakt naar meer.

Pizza van de BBQ

Wil jij toch liever een pizza maken op de BBQ. Ook daar hebben wij bij Xapron de juiste accessoires voor. Een pizza van de BBQ smaakt authentiek, en ziet er ook nog eens veel professioneler uit dan een diepvries pizza uit de oven. Maar hoe maak je zo’n BBQ-pizza nu eigenlijk klaar? Bekijk onze pagina ‘pizza accessoires’ voor meer uitleg over het bereiden van een pizza op de BBQ.

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 466 reviews.
Back To Top