Over ons

Prachtige stoere (of iets minder stoere) schorten in soepel vallend rundleer. Helemaal passend bij de trend van een 'industriële' look!

 

Xapron is een modemerk uit Waalwijk. Wij produceren ambachtelijke leren kleding en accessoires. De ontwerpen komen van ons eigen design team en worden daarna op een ambachtelijke manier gemaakt in het leer-atelier in Waalwijk... met de hand én met veel gevoel voor detail.

Collectie

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld Kansas, Florida, Utah en Kaaiman leer. Zo kies je de uitstraling die bij jou past. Heel handig voor achter het fornuis, tijdens de BBQ of bij andere klusjes in en rondom het huis. De schorten worden al veel aan de horeca geleverd maar gelukkig kan jij ze nu ook via onze website bestellen.

Maten

Wij maken al onze schorten in drie verschillende lengtes, met of zonder zak en altijd met een handige theedoek lus. Kies uit de volgende maten: 74 cm (60 cm breed) en 82 cm (60 cm breed) en 89 cm XL (70 cm breed). 

Breidt je leren schort uit met onze diverse accessoires: een extra pocket, verlengband, een portemonnee houder of personaliseer je schort door je eigen naam erop te laten bedrukken. Klik hier om al onze accessoires te bekijken!

stoere leren schorten

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook