B2B / Private Label

Onze B2B & Private Label oplossingen

 
Ben je op zoek naar een custom-made leren schort? Een uniek handgemaakt relatiegeschenk? Of wil je een eigen lijn leren schorten ontwikkelen?  Op aanvraag kunnen wij leren schorten voorzien van speciale zakken en vakken. Maar ook kleine details zoals je eigen logo en/of je naam bedrukken wij op leren schorten. Denk hierbij aan blinddruk, foliedruk of door middel van lasergravering. 
 

Toepassingen

 
Sinds we Xapron in 2015 zijn gestart, is onze doelstelling de soepelste lederen schorten te leveren. Onze producten zijn inmiddels verkrijgbaar via meer dan 50 kookwinkels en speciaalzaken door heel het land, en online tientallen webshops. Samen met traditionele leerlooiers kwamen wij op een procedé waardoor het leer extreem soepel wordt, zonder de stoere uitstraling te verliezen. Xapron's leren schorten worden gedragen in cafés met een industriële look, in barbershops, op foodtrucks en ook door professionele barista's en chefs. 
 

Fashion

 
Xapron is een modemerk uit Waalwijk. Wij produceren ambachtelijke leren kleding en accessoires. De ontwerpen komen van ons eigen design team en worden daarna op een ambachtelijke manier gemaakt in het leer-atelier in Waalwijk... met de hand én met veel gevoel voor detail.
 
Maak een afspraak in onze showroom,
of bel ons op voor meer informatie.
Direct contact