Op zoek naar een leren BBQ schort aanbieding? Xapron
skip to Main Content

Leren schort aanbieding

Op zoek naar een leren BBQ schort aanbieding? Dan kan je het beste voor ons Tennessee model kiezen. Vernoemd naar de stad Tennessee in Amerika, het hart van de countrymuziek en de BBQ cultuur. Dit schort is gemaakt van een splitleer en heeft een extra waxlaag ter bescherming. Dit leren BBQ schort is goedkoop omdat dit het enige model is in onze collectie die uit 2 delen bestaat. De rest van onze leren schorten zijn allemaal gesneden uit één stuk leder.

4 kleuren leren BBQ schort aanbieding

Onze Tennessee schorten zijn slechts verkrijgbaar in één lengtemaat: namelijk in maat L. Onze meest verkochte maat. Wij meten vanaf de bovenkant van het schort (ter hoogte van het borstbeen) tot aan boven de knie. De breedte is de breedte van het leer van de leren BBQ schort aanbieding. Deze breedte omvat niet je gehele lichaam, enkel de voorkant en deels van de zijkant. De L-maat raden wij aan voor mensen met een lengte van ongeveer tussen de 1.75 en 1.90 meter. Ben je wat steviger gebouwd of wat langer in lengte dan gemiddeld? Dan is deze leren keukenschort aanbieding waarschijnlijk niet aan jou besteed.

Deze leren schort aanbieding is verkrijgbaar in 4 diverse kleuren. Diep zwart voor de meest ruige look, de natuurlijke en rustige kleur Rust, de wat donkere kleur Brown en als laatste de mysterieuze kleur Blauw. Met dit pallet aan kleuren is er altijd wel een leren schort aanbieding die aan jouw wensen voldoet.

Leren BBQ schort goedkoop, en toch kwalitatief hoog

Wanneer een leren keukenschort in de aanbieding is, wil het niet zeggen dat deze kwalitatief niet in orde is. Zeker niet. Er kunnen twee redenen zijn waarom ons leren BBQ schort goedkoop is. De eerste reden is omdat ons Tennessee model van restleer wordt gemaakt. Dit stuk leer is dan te klein om er een volledig schort uit te snijden, maar kwalitatief net zo goed als de rest. Om zo min mogelijk afvalleer te hebben en zo duurzaam mogelijk te werken, besloten we om een schort uit 2 delen te produceren. En dit leren BBQ schort goedkoop aan te bieden. De tweede reden is omdat een model of leersoort simpelweg uit het assortiment verdwijnt en plaats moet maken voor nieuwe modellen of leersoorten. Deze schorten worden dan niet meer geproduceerd en van de voorraad die we hebben maken we een mooie leren schort aanbieding.

;
De waardering van www.xapron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 412 reviews.
Back To Top