Het geheim van Xapron's handgemaakte leren schorten

Het geheim van Xapron's handgemaakte leren schorten

Het geheim van Xapron's handgemaakte leren schorten

Het geheim van Xapron's handgemaakte leren schorten

Geplaatst op 21-4-2017 door Xapron

Als wij het hebben over handgemaakte leren schorten. Dan bedoelen we ook écht met de hand gemaakte leren schorten!

leerlooierij handgemaakte leren schorten selectie lederleer voor handgemaakte leren schorten test in lichtbak leerlooierijleeratelier waalwijk handgemaakte leren schorten handarbeidmet de hand leer uitsnijden in ontwerp van leren schort in leerateliergaten in leer slaan voor bevestigingspunten op handgemaakte leren schortleren schort met de hand gemaakt in holland oranje winpertje xapronhandgemaakt leren schort met naam bevestigd op borstgespen bevestigen aan leren schort in leeratelierdetail vastmaken neklint handgemaakt leren schort xapron

Handgemaakte leren schorten

Ambachtelijke vakmanschap. Onze handgemaakte leren schorten worden gemaakt door vaklui. Goed vakmanschap blijft hierdoor bewaard. En dat geldt ook voor de prachtige leerlooierijen in de buurt van Waalwijk. Alle schorten worden hier gemaakt. We geven onze leren schorten daarom een oranje wimpeltje mee aan het etiket, als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.


Het eindresultaat:

 

handgemaakte, leren schorten, xapron

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!

Meest gekocht

Xapron Leren Schorten

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door ons design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. We maken daarom een oranje wimpeltje vast aan het borst label. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op ons Nederlandse product.

Neem contact met ons op

+31 (0)416 859030
info@xapron.com

Facebook