BBQ Thermometers - Altijd perfect gegaard vlees - Xapron
skip to Main Content

BBQ Thermometers

Een goede BBQ thermometer mag uiteraard niet ontbreken als je van barbecueën houdt. Wanneer jij je vrienden of familie de perfecte ‘medium rare’ biefstuk wil aanbieden, is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de kerntemperatuur van het stuk vlees. Bekijk bijvoorbeeld de thermometers van The Meatstick, deze zijn draadloos, lekker compact en gemakkelijk te gebruiken met een handige app.

Met een barbecue thermometer ben je altijd op de hoogte van de exacte temperatuur van jouw stukje vlees. Zo weet je precies wanneer het gaar is. Op deze pagina bieden wij een ruim assortiment aan prikpen vleesthermometers aan. Deze worden voornamelijk gebruikt voor het langzaam of juist snel garen van vlees of vis.

Wat is een barbecue thermometer?

Een BBQ thermometer is ontworpen om de barbecuer exact te laten weten wat de (kern)temperatuur van bijvoorbeeld een stuk vlees of vis is.

Kernthermometer BBQ

De kernthermometer voor BBQ’en wordt veelal gebruikt door mensen die graag een perfect stukje vlees aan hun gasten willen aanbieden. Een kernthermometer kun je namelijk centraal in je stuk vlees steken, waarna je precies kan aflezen wanneer bijvoorbeeld jouw entrecote medium-rare is. Ideaal dus voor de vleesliefhebber!

Voordelen vleesthermometer BBQ

  • Duidelijk en gemakkelijk proces met handige app
  • Precies op de hoogte zijn van de temperatuur
  • Geen kans op ziektes door te rauw vlees
  • Je hoeft niet meer te snijden in je vlees om te zien of het gaar is

Meer BBQ Accessoires

Wist je dat je je BBQ-ervaring nog completer kunt maken met het gebruik van de juiste accessoires? Zo zijn er bijvoorbeeld mooie pizzastenen te krijgen waarmee je op jouw BBQ de meest verrukkelijke pizza’s bereid.

Hou jij wel van een lekker gebraden kippetje? Dan is het handig om een mooie rotisserie aan te schaffen! Door de rotatie van de rotisserie, wordt je vlees gelijkmatig gaar en het fijne is dat het op deze manier goed zijn sappen behoudt.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 496 reviews.
Back To Top