Rotisseries - De beste Rotisseries voor je BBQ - Xapron
skip to Main Content

Rotisseries

Hou jij wel van een lekker gebraden kippetje van de BBQ? Dan is het handig om een mooie rotisserie voor op de BBQ aan te schaffen! Door de rotatie van de BBQ rotisserie, wordt je vlees gelijkmatig gaar en het fijne is dat het op deze manier goed zijn sappen behoudt.

Een rotisserie is bekend onder verschillende namen: een BBQ spit, een braadspit of een draaispit. Het komt in principe allemaal op hetzelfde neer. Een rotisserie is een spit waar je je vlees of vis tussen kan spiesen. De BBQ spit draait altijd rond om ervoor te zorgen dat je vlees of vis overal evenveel warmte krijgt en gelijkmatig gaar wordt. Ook zorgt het ervoor dat er overal eenzelfde krokante laagje komt.

Rotisserie/Spit BBQ

Een BBQ spit of rotisserie is een echte eyecather op je BBQ. Het is een rage die terug is van weggeweest. Dat is niet onbegrijpelijk, het is namelijk een enorm handige gadget. Er zijn verschillende soorten rotisseries te krijgen. Op deze pagina bieden wij rotisseries aan van het merk Everdure. Deze rotisseries zijn te combineren met BBQ’s van Everdure: de Fusion, de Furnace en de Force.

Zo bieden we bijvoorbeeld de rotisserie kit aan van Everdure. Met deze rotisserie kit wordt grillen nog een stuk leuker. Plaats bijvoorbeeld een hele kip aan het spit, zet de motor en het licht aan en draaien maar! Door het glazen raampje kan je de kip gemakkelijk in de gaten houden, totdat deze heerlijk gebraden is.

Het onderhouden van je BBQ Spit

Wanneer je mooie BBQ accessoires aanschaft, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mee gaan. Het is van belang dat je de accessoires goed weet te reinigen. Je rotisserie kun je goed schoonhouden door gebruik te maken van een staal borstel, wat schoonmaakmiddel en een beetje warm water. Bekijk onze pagina ‘BBQ Reinigen’ voor meer informatie over het reinigen van roestvrij stalen BBQ Accessoires.

;
De waardering van www.xapron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 496 reviews.
Back To Top